Een WordPress website?

Maar hoe dan...

Daar help ik je graag bij!

Staat een nieuwe website al tijden op je to-do lijst, maar je weet niet hoe en je vind het te technisch. En waar haal je de tijd vandaan? Je bent druk met je bedrijf en wilt daar al je aandacht aan besteden. Dan help ik je graag.

Wat doe ik niet:

Domeinnaam en hosting

Je domeinnaam en host zijn exclusief en moet je zelf aanschaffen. Ik kan je van harte Vimexx als host aanbevelen, waar je ook direct je domeinnaam kunt registreren. Ik leg je graag uit hoe je dit kunt aankopen en vertel je welk hosting-pakket het beste bij je past. Na aankoop van host en domeinnaam hoef je niks meer te doen: ik zorg voor alles achter de schermen, van SSL certificaat tot installatie van WordPress.

Ik werk graag met Vimexx, dit door de goede hosting, fijne klantenservice (in NL) en ze hebben zelfs een gratis verhuisservice.

* marloesmeerman.nl is partner van Vimexx, als je via link klant wordt bij Vimexx, ontvang ik daar een vergoeding voor.

Teksten schrijven

Webteksten dien je zelf aan te leveren. Wil je deze niet zelf schrijven? Dan kan ik je in contact brengen met goede SEO-tekstschrijvers die dit voor jou uit handen nemen.

Standaard templates

Ik lever alleen maatwerk en werk dus niet met standaard templates. Voor ondernemers en bedrijven gebruik ik standaard Beaver Theme, waarmee ik een website maak die volledig op jouw wensen, persoonlijkheid en bedrijfsprofiel is afgestemd. Dit betekent niet dat je na oplevering niet zelf aan de slag kunt; ik leg je helemaal uit hoe je makkelijk zelf tekst kunt aanpassen, foto’s kunt toevoegen/verwijderen, nieuwe pagina’s en blogs kunt maken en extra elementen kunt toevoegen.