Onderhoud

Jouw tijd is zo waardevol

Ik weet dat je een drukke ondernemer bent en dat je tijd kostbaar is. Laat iemand anders jouw website beheren, zodat jij je bezig kunt houden met zaken die jij belangrijk vind.

Ben je klaar voor gemoedsrust

Laat mij voor je website zorgen.

Maak je geen zorgen meer over back-ups, updates, bugs of al die andere technische dingen! En ja, dit is echt belangrijk en nodig.

Je kunt je tijd wel beter besteden... dus laat mij dit doen!

WEBSITE CARE PLAN

€ 22,50 / maand

Heb jij de expertise om voor je eigen website te zorgen?

Wanneer je een bedrijf runt, zul je merken dat naarmate je vordert, er veel taken verschijnen waarvoor je je niet hebt aangemeld.

Het onderhoud van jouw website is doorgaans een van deze taken. Je hebt je hier niet voor aangemeld, dus je zult dit nu met tegenzin zelf beheren ... of erger nog, er helemaal niets aan doen.

WordPress is een stukje software, net als de software op jouw computer of mobiele apparaat waarop je deze pagina momenteel bekijkt. Software moet up-to-date blijven, aangezien er regelmatig beveiligingsfixes en updates worden uitgebracht.

Als je software niet updatet, loop je het risico dat er problemen optreden. Voor een website kan dit behoorlijk ernstig zijn, omdat het ertoe kan leiden dat websites worden gehackt, gegevens worden gestolen en misbruik wordt gemaakt.

Heb jij de ervaring om voor je eigen website te zorgen? De meeste ondernemers doen dat niet.

Gelukkig zijn er, net als de mijne, bedrijven die je kunnen helpen met jouw website en je meer gemoedsrust kunnen bieden.

Webcare helpt jouw bedrijf te bloeien en te groeien

Een WordPress WebCare Plan is als een reguliere onderhoudsbeurt voor je auto. Het houdt jouw website veilig, onderhouden en up-to-date.

Wat nog belangrijker is, het hebben van een zorgplan voor jouw website zal jouw bedrijf helpen bloeien en groeien.

Als je het "drukke werk" van het updaten van uw website, het veilig houden en ervoor zorgt dat alles naar verwachting werkt, overlaat, maak je tijd vrij.

Jij en je team kunnen deze extra tijd gebruiken om je te concentreren op de taken die het belangrijkst zijn in jouw bedrijf, terwijl je zich op je gemak voelt in de wetenschap dat jouw website in veilige handen is.

Is het antwoord op deze vragen Ja?

  • Je bedrijf laten groeien en vertrouwen willen hebben in je website
  • Tijd nodig hebben om jouw website up-to-date te houden
  • Je maakt je zorgen dat jouw website zou kunnen uitvallen of offline komt, wat de reputatie van jouw bedrijf niet ten goede komt
  • Niemand hebben om naar toe te gaan als er iets misgaat met je website
  • Geen tijd hebben om wijzigingen aan te brengen op je website

Ja, Ik zou graag willen dat je mijn website beschermt!

Het simpele feit is dat jouw website moet worden beschermd en beveiligd. Als je net als de meeste bedrijfseigenaren bent, heb je waarschijnlijk ook wat hulp nodig bij het maken van updates en moet je iemand hebben om vragen te stellen als je hulp nodig hebt.

Je weet hoe belangrijk het is dat jouw website zichtbaar en beschikbaar is voor jouw doelgroep. Ik weet hoe ik het veilig en succesvol voor je kan houden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw website voor je klaar staat om de wereld jouw producten of diensten te laten zien.

WEBSITE CARE PLAN

€ 225,00 / jaar

Ben je klaar voor gemoedsrust

Laat mij voor je website zorgen.

Maak je geen zorgen meer over back-ups, updates, bugs of al die andere technische dingen!

Je kunt je tijd wel beter besteden... dus laat mij dit doen!

Marloes Meerman - Webbouwen in een dag - Virtual Assistant - -11

Wil je nog iets weten?

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij op te nemen. Maar je kan me ook bereiken via telefoon of whatsapp.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.