Bespaar tijd en geld

Hoe ver je ook bent in je ondernemerschap, het is zonde om je kostbare tijd, geld en energie te stoppen in dingen die je ook op eenvoudige wijze zou kunnen automatiseren.

Nu is het je misschien wel eens gebeurd dat je investeerde in bepaalde software, die je vervolgens helemaal niet gebruikte. Het is dus belangrijk om te kiezen voor systemen die voor JOU werken, in plaats van dat ze je frustreren en alleen maar geld kosten.

Afgelopen jaren heb ik veel online systemen getest. Inmiddels werk ik met een serie tools waar ik happy mee ben. Een groot deel van mijn bedrijf loopt dankzij deze tools volledig geautomatiseerd. Dit bespaart enorm veel tijd, energie en geld.

MailBlue

Dit programma gebruik ik voor het versturen van mijn nieuwsbrief en mailingen. Het is een eenvoudig systeem waarmee je funnels opzet, testjes uitvoert en je emailmarketing naar next level brengt.

Money Bird

Een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee facturen worden opgemaakt en verstuurd naar klanten. Ook geeft het inzicht in mijn financiën en de btw die betaald moet worden.

Mollie

MOLLIE

Om klanten gemakkelijk te laten betalen via verschillende betaalmethodes, zowel lokaal als internationaal, gebruik ik mollie. Het is heel makkelijk op te zetten en doet alle nodige verwerkingen. Mollie is een Nederlands bedrijf

Beaver Builder

Is een WordPress plugin waarmee je eenvoudig pagina's kunt maken door elementen als tekst, afbeeldingen, video's, iconen te slepen naar de juiste plek en neer te plaatsen.

PowerPack Beaver Addons

Als je nog meer uit Beaver Builder wilt halen kun je het beste deze plugin gebruiken. Hiermee til je jouw webontwerp naar een hoger niveau met een brede selectie van geavanceerde functies. Je krijgt toegang tot meer dan 50 drag-and-drop-modules.

Screencast-O-Matic

Is een webapplicatie voor het opnemen van het beeldscherm. Je kunt audio-opnames en webcambeelden toevoegen.

Vimeo

Vimeo is een videowebsite waar gebruikers video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden moet men houder zijn van de rechten van het beeldmateriaal en alle andere inhoud. En je kunt video's afgeschermd delen.