Kleurrijk ondernemen

Advies

Persoonlijke Kracht Advies

Wat houdt een Persoonlijke Kracht Advies in?
Tijdens een Persoonlijke Kracht Advies ontdek jij wat je allergrootste Kracht is en welke kleuren daarbij horen om die Kracht ook zichtbaar te maken. Je maakt van tevoren een online Persoonlijke Kracht Test waarin we meten hoe jouw No. 1 kracht is op dit moment en hoe je die kunt versterken om jouw juiste pad te kiezen en de richting te bepalen die daarbij past.

Je ontdekt aan de hand van de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test wat jouw potentieel is en wat je grootste drijfveren zijn. We bespreken de uitslag van jouw Persoonlijke Kracht Test online via een Zoomsessie of live in Halsteren op kantoor.

Wat bereik je met een Persoonlijke Kracht Advies?
Je ontdekt hoe jij je prachtige kwaliteiten goed in beeld krijgt. Hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Hoe jij makkelijker de juiste keuzes maakt omdat deze het best bij jouw Persoonlijke Kracht passen.
Je krijgt helder hoe jij de balans vindt in je leven, hoe je meer rust krijgt in je hoofd om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet.
Je weet wanneer jij helemaal in je element bent zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
Je weet hoe jij in je Kracht kunt stappen en een leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Wat is de investering voor een Persoonlijke Kracht Advies?
De investering voor een online Persoonlijk Kracht Advies is 97,- inclusief een online bespreking via een Skype of Zoomsessie met een online Powertype rapport met 20 pagina’s. Hierin staat hoe jij jouw Persoonlijke Kracht zichtbaar maakt.

Het is ook mogelijk om een live sessie in Halsteren op kantoor te ontvangen, dan is de prijs 147,- en ontvang je een geprint rapport met materialen.

Welke stap moet ik nemen om een Persoonlijke Kracht Advies te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar hallo@marloesmeerman.nl of het contactformulier verstuurt dan neem ik contact met je op en bespreken we een tijdstip waarop dit Power Kleur Advies plaats zal vinden. 

Bedrijf Branding Advies

Wat houdt een Bedrijf Branding Advies in?
Tijdens een Bedrijf Branding Advies help ik jou als ondernemer hoe jij jezelf en je bedrijf presenteert en brand op een manier die bij jouw kwaliteiten, drijfveren en de kernwaarden van je bedrijf passen.

Welke kleuren passen bij jouw Persoonlijke Branding en je huisstijl?

Hoe onderscheid jij jezelf in een overvolle markt door te gaan staan in je Kracht?

Hoe heb je een grotere zichtbare impact en trek je de juiste doelgroep sneller naar je toe?

Hoe word je succesvol en gelukkig met datgene wat je het liefst doet en het beste kunt?

Dat komt allemaal aan bod tijdens dit Bedrijf Branding Advies. We gebruiken de kleuren en uitslag van de online Persoonlijke Kracht Test daarbij als leidraad.

Wat bereik je met een Bedrijf Branding Advies?
Tegenwoordig is het erg belangrijk dat je met je bedrijf laat zien wie je bent en waar je voor staat. Kleuren spelen bij de zichtbaarheid van jezelf en je bedrijf een grote rol.

Na dit Bedrijf Branding Advies weet jij wat de kleuren zijn van de kernwaarden van je bedrijf en hoe je die terug laat komen in de huisstijl.
Je weet ook welke kleuren en vormen passen bij jouw logo, je website en wat jij uit wil stralen als ondernemer.

Je ontvangt een gedetailleerd verslag over je Branding en de kleuren die daarbij passen. De mooie materialen zorgen ervoor dat je helder hebt welke kleuren passend zijn bij jouw Branding. Hierdoor zal je Krachtig Zichtbaar zijn met jouw bedrijf en je onderscheiden in de markt.

Wat is de investering voor een Bedrijf Branding Advies?
De investering voor een online Bedrijf Branding Advies is 197,- inclusief een online rapport met materialen en we zijn ongeveer 2 samen aan de slag. Het is ook mogelijk om een live sessie in Halsteren op kantoor te ontvangen, dan is de prijs 247,- en ontvang je een geprint rapport met materialen.

Welke stap moet ik nemen om een Bedrijf Branding Advies te boeken?
Wanneer je een mailtje stuurt naar hallo@marloesmeerman.nl of het contactformulier verstuurt dan neem ik contact met je op en bespreken we een tijdstip waarop dit Power Kleur Advies plaats zal vinden.