fbpx Skip to content

Wie is Marloes?

 

Niets doen is niet aan mij besteed. Andere helpen doe ik dan ook graag. Na 18 jaar werken in het bedrijf van mijn ouders vond ik het tijd worden om een andere weg in te slaan. Bij toeval kwam ik het begrip Virtueel Assistent tegen. Dit is het dacht ik en terwijl ik verder las, werd ik steeds enthousiaster. Dit is het werk waarin ik, mijn sterkste kanten optimaal kan inzetten.

 

De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. De keuze te hebben om leuke opdrachtgevers te helpen en ondersteunen. Zodat deze opdrachtgever zich weer kan richten op de zaken waar hij blij van wordt.

 

Deze stap heb ik serieus aangevlogen. Door verschillende gecertificeerde opleidingen te volgen, zoals de VA Business Academy en Webassistent bij Weblish.

virtueel assistent over mij portret

Mijn Missie

 

Mijn missie = mensen helpen.

Je bedrijf is als een winkel en in die winkel heb je een etalage. Die etalage is je Website. Via deze weg kun je mensen kennis laten maken met je winkel (lees:bedrijf). En dus met JOU! Want mensen gaan pas bij je kopen als je kennen.

En die etalage gaan we samen zo mooi en interessant mogelijk maken, zodat mee mensen je gaan kennen en vertrouwen.

 

Studie & werk

 

Na mijn studie aan de IVA (Instituut voor Autohandel & Management) heb ik nog een jaartje Schoevers PR-Assistent er achteraan geplakt. Om vervolgens bij mijn ouders in de zaak te gaan werken. Bij Autobedrijf Bastians heb ik diverse functies bekleed, maar het contact met klanten blijf ik toch het leukst vinden. Om ze verder te helpen of ondersteunen bij bv het ontwikkelen van hun website of leeromgeving.

En verder...

 

Ik ben getrouwd en mama van een zoon van 10 jaar en dochter van 8 jaar.

Een potje hockey spelen doe ik graag.  Maar de 3e helft is toch wel het gezelligst.

Een avond uit eten met vrienden of zelf een uitgebreid menu koken vind ik heerlijk en daar geniet ik ook altijd enorm van.

En natuurlijk behoort vakantie vieren ook tot een van mijn hobbies. Ieder jaar gaan bij naar Italië om 3 weken op de camping neer te strijken. Dan heerlijk genieten van de zon en mijn gezin. En lekker even niets te hoeven maar wel alles mogen.

Marloes Meerman
Certified WebAssistent_Logo_2019 (1)

Wat andere over mij zeggen:

 

 

jolanda Hoogkamer
monique snepvangers

Marloes ondersteunt mij met het opzetten en laten groeien van Live with joy, het feelgoodmagazine voor hooggevoelige vrouwen. Ik ben zo ontzettend blij met haar! Ze denkt met me mee, ze kan snel schakelen en duikt enthousiast in alle nieuwe dingen die we tegenkomen.

En naast haar kwaliteiten als VA is ze oprecht lief meelevend en een echte schat (letterlijke en figuurlijk!) Wil jij echt stappen maken met je bedrijf, of kijk je op tegen technische uitdagingen die horen bij het online zichtbaar zijn? Marloes kan je uitstekend helpen!

 

Jolanda Hoogkamer

Punctueel, oplossingsgericht, flexibel, betrouwbaar. Zomaar de eerste woorden waarmee ik de samenwerking met Marloes zou willen omschrijven. Op diverse en uiteenlopende taken heeft zij mij en mijn bedrijf Snepvangers Glas ondersteund.

Door haar achtergrond is zij een persoon die de belangrijkheid van zaken goed weet in te schatten en voldoende bagage heeft om ook ingewikkelder vraagstukken op te pakken. Nog steeds doen wij met grote regelmaat een beroep op haar.

 

Monique Snepvangers